Centreville Men

HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime. Click to Verify - This site has chosen a thawte SSL Certificate to improve Web site security
  • Review your matches for free
  • Access to advanced messaging features
  • Trusted site backed by Cupid Media
1 - 11 of 11

P (60)

Life, Love, Happiness Centreville, Virginia, United States
Seeking: Female 31 - 49 for Marriage

No Answer

4

omi is from United States

omi (55)

YES....YOU ARE MY SOUL MATE,mysky... Centreville, Virginia, United States
Seeking: Female 35 - 45 for Marriage

HI, I'm very simple, down to earth guy,very happy nature,to respect everyone n help everyone,good personality,and smile all the time on my face.I Respect all the religion,My heart is full of LOVE and joy, If you want ,to share, Join me, and feel the difference in your life, I mean it, Sorry to say, If you are looking for a RICH person, or if you just want to come to AMERICA, Please do not apply, or waste my or your time. I have love to give you, and Happy Life to live ,and I want the same thing from my life Partner. One more thing to say, I'm planning to visit vietnam,wile going to India in this year in september- 2015, if you think we can work out in couple of week's to understand each other, then get ready to live togther for ever. Religion is not a matter for me. God is one ,I'm Hindu Buddhist,even if you are Christian,my door's are open for you. I'm never married, means no kids also. I have a lot to say, but later on , Good luck to you. PLEASE.......IF YOUR AGE IS UNDER 34 YEARS, AND IF YOU HAVE KIDS, PLEASE DO NOT REPLY.......AND ONE MORE THING, IF YOU DON'T HAVE PICTURE'S IN YOUR PROFILE...SAME THING DO NOT REPLY.....! SORRY TO SAY.....IF YOU CAN'T READ OR SPEAK ENGLISH.... PLEASE DO NOT APPLY, PLEASE TRY TO UNDERSTAND,IT IS VERY HARD TO LIVE IN AMERICA, WITHOUT ENGLISH, GOOD LUCK ,AND GOD BLESS YOU. HI, tôi rất đơn giản, down to earth guy, rất hạnh phúc thiên nhiên, tôn trọng tất cả mọi người n giúp đỡ tất cả mọi người, nhân cách tốt, và mỉm cười tất cả các thời gian về tôn trọng face.I của tôi tất cả các tôn giáo, trái tim của tôi là đầy đủ của tình yêu và niềm vuiNếu bạn muốn, chia sẻ, gia tôi, và cảm thấy sự khác biệt trong cuộc sống của bạn, tôi có nghĩa là nó,   Xin lỗi nói, Nếu bạn đang tìm kiếm một người giàu có, hoặc nếu bạn chỉ muốn đến để AMERICA, xin vui lòng không áp dụng, hoặc lãng phí thời gian của bạn.  tôi đã yêu để cung cấp cho bạn, và Happy Life để sống, và tôi muốn điều tương tự từ đối tác cuộc sống của tôi. Một điều nữa để nói, tôi đang lập kế hoạch đến thăm Việt Nam, dụ đi Ấn Độ trong năm nay trong năm 2012, nếu bạn nghĩ rằng chúng tôi có thể làm việc trong vài tuần để hiểu nhau, sau đó nhận được sẵn sàng sống togther cho bao giờ hết. tôn giáo không phải là một vấn đề đối với tôi. Có một thiên Chúa, là Hindu Phật giáo, ngay cả khi bạn là Kitô hữu, cánh cửa của tôi là mở ra cho bạn.  tôi không bao giờ kết hôn, có nghĩa là trẻ em không cũng được.            tôi có rất nhiều để nói, nhưng sau này, Chúc may mắn cho bạn.   Xin vui lòng nếu tuổi của bạn dưới 34 tuổi, và nếu bạn có con, Xin đừng trả lời ....... và một điều nữa, NẾU bạn KHÔNG CÓ HÌNH ẢNH TRONG HỒ SƠ của bạn .. Cùng một điều không trả lời .....! Xin lỗi nói ..... NẾU bạn không thể đọc hoặc nói tiếng Anh .... Đừng xin, XIN cố gắng để hiểu, nó là rất khó ĐỂ SỐNG Ở MỸ, KHÔNG TIẾNG ANH, Chúc may mắn, và thiên Chúa chúc lành cho bạn.

3

Adam is from United States

Adam (39)

Looking for love. Someone willing... Centreville, Virginia, United States
Seeking: 18 - 30 for Marriage

Single father..ask me anything

3

Mark is from United States

Mark (46)

Ciao! Centreville, Virginia, United States
Seeking: Female 23 - 38 for Marriage

I am an optimistic and energetic person, open minded, caring and a gentleman. I appreciate a woman who respects herself and others, and who is not afraid to have fun and get dirty doing so sometimes.

4

Thuan is from United States

Thuan (43)

Let's end our search.... Centreville, Virginia, United States
Seeking: Female 25 - 35 for Marriage

if you look in my eyes, you might see our future...I will be in Saigon in January. Maybe we can meet?

Paul is from United States

Paul (62)

Looking for Love Goddess Centreville, Virginia, United States
Seeking: Female 18 - 44 for Marriage

I am a handsome, kind, and fun person who enjoys romance, kissing and cuddling and more with the right person. I enjoy movies, walks, dining out and dancing, and travel.

Richard is from United States

Richard (47)

Hi.. Centreville, Virginia, United States
Seeking: Female 18 - 40 for Marriage

 photographer and love everything artistic. I also do computer 3d modeling and animation for fun and  I love all things artistic. I am a very easy going person and like to enjoy life to the fullest.

Henry is from United States

Henry (28)

Henry Tuan Nguyen Centreville, Virginia, United States
Seeking: Female for Marriage

Doc coal

mrtrqdan (34)

looking for friends Centreville, Virginia, United States
Seeking: Female for Marriage

you'll find out ;)

dong (50)

hi Centreville, Virginia, United States
Seeking: Female 21 - 32 for Marriage

hi

nguyen (48)

forever love Centreville, Virginia, United States
Seeking: Female for Marriage

i am a single, i have a good job and i have a good heath

Cupid Media, the Cupid Media Logo and VietnamCupid.com are registered trademarks of Ecom Holdings Pty Ltd and used with permission by Cupid Media Pty Ltd.