Westminster Men

HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime. Click to Verify - This site has chosen a thawte SSL Certificate to improve Web site security
  • Review your matches for free
  • Access to advanced messaging features
  • Trusted site backed by Cupid Media
1 - 20 of 100

5

Vu is from United States

Vu (44)

Seeking peace Westminster, California, United States
Seeking: Female 32 - 45 for Romance / Dating

Things that I am or love to do: spiritual, loyal, selfless always thinking about other people first, travel, hiking, reading non-fiction, listening to music from the 1930's to modern day trance ( no rap music) and most important very open and very very honest.

Bob is from United States

Bob (45)

Looking for the one that complete... Westminster, California, United States
Seeking: Female 24 - 39 for Romance / Dating

I am a man that treats people with kindness. I am honest, faithful, responsible, educated, laid back, and I value a good laugh I do not drink or gamble. I love to explore new places and try new foods. I get along with almost anyone and I respect cultural values. 

3

Bill is from United States

Bill (45)

Seeking a lifelong companion Westminster, California, United States
Seeking: Female 30 - 40 for Romance / Dating

I might be moving to Vietnam. I am a teacher in California and just finished my masters degree. I love to travel, explore new places, and learn new languages. Could you teach me Vietnamese?:) I've never been married and don't have any children.

2

Jerry is from United States

Jerry (45)

Looking for my mate Westminster, California, United States
Seeking: Female 19 - 30 for Romance / Dating

O.k. đây là những gì tôi quan tâm tôi đang tìm kiếm tình yêu của đời tôi. Thành thật mà nói, tôi không chính xác tìm kiếm để có được kết hôn. tôi hiểu rằng điều này có thể làm phức tạp quá trình xin thị thực, công dân, vv Chúng tôi có thể làm việc xung quanh rằng tôi là chắc chắn. tôi chỉ thấy rằng cuộc hôn nhân ở đây tại Hoa Kỳ không có nghĩa là những gì nó được sử dụng để. Với đó đang được nói, tôi đang tìm kiếm tình yêu. tôi tìm kiếm một người phụ nữ để chia sẻ cuộc sống của tôi, nhà tôi, và giường của tôi. Một người phụ nữ mà sẽ ở bên tôi qua dày và mỏng. tôi sẽ hỗ trợ bạn cho bất cứ điều gì bạn muốn làm. Một người nào hiểu biết ước mơ, mục tiêu của tôi, và nguyện vọng. tôi sẽ cho bạn biết sự thật, thậm chí nếu nó làm bạn tổn thương. Lời hứa với tôi rằng chúng tôi sẽ không bao giờ đi ngủ giận dữ với nhau. Chúng ta có thể đồng ý không đồng ý, nhưng không bao giờ thực sự tức giận với nhau. tôi yêu cầu bạn tìm kiếm công việc, nhưng chỉ để chúng tôi có thể khiếu nại với nhau như thế nào xấu của chúng ta là, và để thực sự muốn trở về nhà vào vòng tay của nhau cho an toàn. tôi sống ở Westminster, California (Mỹ). tôi đang tìm kiếm một người phụ nữ Việt Nam, vì tôi hiểu những thử thách và đau khổ của bạn để cho đất nước của bạn văn hóa. tôi sống trong một khu vực ít được biết đến như Sài Gòn. Đó là nghĩa đen sẽ nhắc nhở bạn về nhà (phần lớn). tôi không nói bất kỳ ngôn ngữ khác ngoài tiếng Anh. Nếu bạn nói không tiếng anh, không phải là một vấn đề. Chúng tôi có thể làm cho nó xảy ra! tôi muốn tốt nhất cho bạn trong tìm kiếm của bạn cho tình yêu nếu bạn đi qua.

2

Vince is from United States

Vince (33)

the Knight says Hello Westminster, California, United States
Seeking: Female 20 - 26 for Romance / Dating

I like to meet people, hang out, be active, work out, and talk life. I love food runs and late night talks. I volunteer with Vietnamese American youth in my community. I love playing sports like volleyball and football, riding my motorcycle, driving my car, jogging around the city, and hang out at the beach. I am always down for new things and very easy going. I work hard and play hard.

3

Nghiêm is from United States

Nghiêm (57)

Harmony, Peace and Love Westminster, California, United States
Seeking: Female 35 - 45 for Romance / Dating

"In search of a more meaningful life.* I am a down-to-earth, romantic and professional person. Honest. Sincere. Compassionate. Kind-hearted, supportive and thoughtful of others. Family oriented. I love kids, thuong yeu tre con and kids love me. I enjoy good, intelligent, humorous, intimate conversations and traveling . Take good photographs. Teaching How to Create Musical Animated Slideshows in School and at Home. Listening to music, relax, boating, playing pools, swimming and visiting friends. Helping others and doing charity works at all times.

2

Tuấn is from United States

Tuấn (63)

Thuyền viễn xứ Westminster, California, United States
Seeking: Female 40 - 45 for Romance / Dating

Lênh đênh tôi dạm bán thuyền. Có người trả chín quan tiền lại thôi. Buông chèo cho nước sông trôi. Bãi dâu thấp thoáng, tôi ngồi tôi mơ. Làm đàn ông phiêu bạt bốn phương bao năm nay thì cái gì cũng đã thử qua nhưng từ đổ tường không phải là hành trang tôi mang đến để Làm quà cho bạn và lúc nào tôi cũng cố gắng sống cho phải đạo Làm người .

3

Nguyen is from United States

Nguyen (37)

Looking For A Wife Westminster, California, United States
Seeking: Female 20 - 32 for Romance / Dating

Im getting out of horrible relationship with a narcissistic devil. One of the many I have dated. I havent found anyone loyal. I have been cheated on by all my last partners. I really want to settle down. I dont go out much and I just moved to a different city in which I have no friends either here.

5

Stephen is from United States

Stephen (52)

OC Guy in Search of Soul Mate Westminster, California, United States
Seeking: Female 26 - 41 for Romance / Dating

I am a Vietnamese guy who is a working professional in medical and biotech industries and living in Orange County, CA. During my free time, I pursue various activities such as running, swimming, tennis, and playing acoustic/classical guitar music. I also enjoy traveling places to relax and experience what life has to offer.

TráiTimThậtThà (ttttbt) is from United States

TráiTimThậtThà (ttttbt) (40)

Đi tìm hay ngồi chờ sung rụng..u ... Westminster, California, United States
Seeking: Female 20 - 32 for Romance / Dating

Mình tên Bình, là 1 người bình thường như mọi người khác, tính tình vui vẻ, cởi mở, chân thật, hiền lành, có sức thu hút mọi người khi giao tiếp nói chuyện...Bạn hãy thử 1 lần rồi sẽ thấy liền mà!!! Add nick mình vào kế bên cạnh nick của bạn nhen: tt

Thai is from United States

Thai (22)

I'm your dream Westminster, California, United States
Seeking: Female 18 - 25 for Romance / Dating

I'm very easy to make friend, my friends consider me as a dream of many many girls. Now I'm taking ESL class, then I will study Aerospace Enginerring. I'm a newcomer in the USA, so making new friend, having a romantic relation with a girl are neccess

  Minh is from United States

Minh (54)

Yeu la kho..kg Yeu se lo..Vay hay... Westminster, California, United States
Seeking: Female 42 - 55 for Romance / Dating

Ai cung bao la ....ve dep be ngoai kg quan trong ,tam hon moi la quy gia.... That khong!!! Sao..ba..co...Thay xau qua la da bo chay mat dep roi...con de y gi den tam hon nua chu!!! Than thien ,vui ve , enjoy cuoc song ,thich an ngon mac dep . thich

Mike is from United States

Mike (37)

Looking for sexy Viet girl to spo... Westminster, California, United States
Seeking: Female 18 - 30 for Romance / Dating

I am sexy, rich, and love Viet girls.

Anthony is from United States

Anthony (46)

Chao Em Ban Westminster, California, United States
Seeking: Female 24 - 39 for Romance / Dating

Toi la nguoi my va biet mot it tieng viet

4

J. is from United States

J. (58)

Beach lover Westminster, California, United States
Seeking: Female 32 - 61 for Romance / Dating

Không Trả Lời

2

Huy is from United States

Huy (24)

My name is huy tran Westminster, California, United States
Seeking: Female 19 - 28 for Romance / Dating

I'm a currently a English teacher. I enjoy going on hikes and playing a lot of spots. I love going out on romantic dates and enjoy eating food.

Duy is from United States

Duy (44)

Happy Future Together Westminster, California, United States
Seeking: Female 23 - 38 for Romance / Dating

I will tell you, when we start talking

5

Alex is from United States

Alex (43)

Just looking Westminster, California, United States
Seeking: Female 25 - 39 for Romance / Dating

I'm not really into internet dating, but sometimes you have to take a chance. I spend my days working and much of my time off exercising. No pets, no kids... yet. Grew up in Honolulu, now reside in Westminster.

Duke is from United States

Duke (43)

A good person Westminster, California, United States
Seeking: Female 22 - 36 for Romance / Dating

I am 5'7 ,single, I have a stable job and drive nice car.

2

Huy is from United States

Huy (28)

write me. Westminster, California, United States
Seeking: Female 20 - 30 for Romance / Dating

Like to travel. My hobbies include reading/movies, writing and good food.

Cupid Media, the Cupid Media Logo and VietnamCupid.com are registered trademarks of Ecom Holdings Pty Ltd and used with permission by Cupid Media Pty Ltd.