Login

Short American Men

Review your matches for free
Access to advanced messaging features
Trusted site backed by Cupid Media
Vietnamese Dating

/

Single Western Men

/

American

/

Dating

/

Height

/

Short

1 - 35 of 100
Josef
47 Los Angeles, California, United States
Seeking: Female 24 - 39
Height: 5'3" (161 cm)
thanh
61 San Diego, California, United States
Seeking: Female 30 - 50
Height: 5'0" (153 cm)
graduate mechanical engineer in the united state, work for a big company and doing my own business. Ve dep cua phu nu chang phai tu trang phuc nang mang va cung chang phai tu khuon mat hay mai toc nang boi.. Ma ve dep nang an dau trong doi mat. Do la loi vao trai tim nang, cua ngo ben vung cua mot tinh yeu bao la trong the gian nay va trong doi mat do,dong suoi le long lanh da cho thay tat ca tam long nang. LL. bdninazahuchamcom Anh không quyến rũ nhưng đủ để tâm hồn em xao xuyến, không lãng mạn nhưng đủ để em cảm nhận cuộc sống này đầy thi vị khi có một tình yêu, không đam mê nhưng đủ nồng nàn để trái tim em luôn ấm áp. Không lạc hậu nhưng chỉ thích yêu một người duy nhất mà thôi. Anh không quá gọn gàng ngăn nắp và sợ những điều gò bó. Cuộc sống vốn ngắn ngủi, ta đừng làm cho nó ngắn thêm vì tự chui mình vào những chiếc bóng vô hình. Anh đã một lần thất bại trong tình yêu(hay lầm tưởng tình yêu) giờ đứng lên đi tìm một nửa của mình (xin hãy cổ vũ cho anh em nhé). Anh có 2 bé gái và chắc em sẽ thương bé chứ(nếu em bận tâm thì xin dừng liên lạc với anh nghen em), Người anh cần là một người không làm tổn thương anh, luôn làm cho anh cười và giúp cho anh thấy cuộc sống này đầy tươi đẹp, luôn hiểu anh, ở bên anh, chia sẻ với anh và cùng anh tận hưởng cuộc sống tươi đẹp này. LL. yah bdnina.
Dylan
43 Minneapolis, Minnesota, United States
Seeking: Female 30 - 50
Height: 5'4" (163 cm)
(PLEASE READ) (XIN VUI LÒNG ĐỌC) I AM CURRENTLY NOT LIVING IN VIETNAM, BUT AM RELOCATING THERE WITHIN THE NEXT YEAR I like traveling the world, cooking, watching movies, hiking, going on long walks, being outside in the sun, reading the news, and telling stories from my past. I also enjoy exercising and working on m YouTube vlog. I am not very religious but don’t care if you are. I like and respect Buddhism very much. I am currently single and have never been married. I have no children and am unable to produce children of my own. (My decision) I am a hopeless romantic that like to be best friends with my partner. I like to laugh with my partner and spend most of my time with them. Sometimes I need some time to myself though. I like snuggling and watching movies together, traveling together, and cooking together. My Vietnamese language is not very good but I am trying to learn. I am fluent in English and love to teach. I come from a very caring family that loves me and whoever I choose very much. We are very close. Cheers! I hope to hear from you soon.  TÔI HIỆN NAY KHÔNG SỐNG Ở VIỆT NAM, NHƯNG LÀ LIÊN QUAN ĐẾN NĂM NAY Tôi thích đi du lịch khắp thế giới, nấu ăn, xem phim, đi bộ đường dài, đi bộ đường dài, ở ngoài trời nắng, đọc tin tức và kể những câu chuyện từ quá khứ của tôi. Tôi cũng thích tập thể dục và làm việc trên m vlog YouTube. Tôi không tôn giáo lắm nhưng don chăm sóc nếu bạn là. Tôi rất thích và tôn trọng Phật giáo. Tôi hiện đang độc thân và chưa bao giờ kết hôn. Tôi không có con và tôi không thể tự sinh con. (Quyết định của tôi) Tôi là một người lãng mạn vô vọng thích làm bạn thân với bạn đời. Tôi thích cười với đối tác của mình và dành phần lớn thời gian của tôi với họ. Đôi khi tôi cần một chút thời gian cho bản thân mình. Tôi thích rúc và xem phim cùng nhau, đi du lịch và nấu ăn cùng nhau. Tiếng Việt của tôi không tốt lắm nhưng tôi đang cố gắng học. Tôi thông thạo tiếng Anh và thích dạy. Tôi đến từ một gia đình rất chu đáo yêu tôi và bất cứ ai tôi chọn rất nhiều. Chúng tôi rất thân nhau. Chúc mừng! Tôi mong sẽ nhận được hồi âm của bạn sớm.
Sanders
43 Milpitas, California, United States
Seeking: Female 22 - 30
Height: 5'4" (163 cm)
First i am not perfect and have flaws as any person does. I am a little lazy and sometimes i am stubborn _. However I am extremely loyal and supportive and if i find that right woman, I will give her the love and attention she deserves. I am a romantic at heart and I always want to be friends first. I think it's fine that people want to be serious and many people state nbsp in their profiles. The thing is you cant be lovers until your friends first.. so that is my goal. To make as many friends as I can and take it from there. Unlike other guys i have a strong sense of Justice and honor so I will never cheat, but what I do ask is openness in determining with who I am most compatible with. It's not fair to cheat on someone your serious with; but it's also not fair to force someone to be with you until you figure out what you really want. Love is hard like life is sometimes we all just need to make our mistakes get up and try again. :) Additionally I am well educated, cultured and I have traveled to a fair amount of countries such as Costa Rica, Mexico, Ireland, Hong Kong, Taiwan, China,other parts of my own country of the United States with plans to visit Thailand, and Japan next. In additional to traveling I enjoy writing, trading stocks, working out at the gym and staying fit; as well as reading. I currently am reading The Art of War: by Sun Tzu a fascinating book. Please hit me up and send me an email: I will do my best to respond. ^_^ If you do not have a profile picture I regret that I will not respond at all. It's creepy and not fair at all.

Next

first
Previous

Agree to terms?

Continue