Login

Short American Men

Review your matches for free
Access to advanced messaging features
Trusted site backed by Cupid Media
Vietnamese Dating

/

Single Western Men

/

American

/

Dating

/

Height

/

Short

1 - 35 of 100
Josef
47 Los Angeles, California, United States
Seeking: Female 24 - 39
Height: 5'3" (161 cm)
thanh
61 San Diego, California, United States
Seeking: Female 30 - 50
Height: 5'0" (153 cm)
graduate mechanical engineer in the united state, work for a big company and doing my own business. Ve dep cua phu nu chang phai tu trang phuc nang mang va cung chang phai tu khuon mat hay mai toc nang boi.. Ma ve dep nang an dau trong doi mat. Do la loi vao trai tim nang, cua ngo ben vung cua mot tinh yeu bao la trong the gian nay va trong doi mat do,dong suoi le long lanh da cho thay tat ca tam long nang. LL. bdninazahuchamcom Anh không quyến rũ nhưng đủ để tâm hồn em xao xuyến, không lãng mạn nhưng đủ để em cảm nhận cuộc sống này đầy thi vị khi có một tình yêu, không đam mê nhưng đủ nồng nàn để trái tim em luôn ấm áp. Không lạc hậu nhưng chỉ thích yêu một người duy nhất mà thôi. Anh không quá gọn gàng ngăn nắp và sợ những điều gò bó. Cuộc sống vốn ngắn ngủi, ta đừng làm cho nó ngắn thêm vì tự chui mình vào những chiếc bóng vô hình. Anh đã một lần thất bại trong tình yêu(hay lầm tưởng tình yêu) giờ đứng lên đi tìm một nửa của mình (xin hãy cổ vũ cho anh em nhé). Anh có 2 bé gái và chắc em sẽ thương bé chứ(nếu em bận tâm thì xin dừng liên lạc với anh nghen em), Người anh cần là một người không làm tổn thương anh, luôn làm cho anh cười và giúp cho anh thấy cuộc sống này đầy tươi đẹp, luôn hiểu anh, ở bên anh, chia sẻ với anh và cùng anh tận hưởng cuộc sống tươi đẹp này. LL. yah bdnina.
Dylan
43 Minneapolis, Minnesota, United States
Seeking: Female 30 - 50
Height: 5'4" (163 cm)
(PLEASE READ) (XIN VUI LÒNG ĐỌC) I AM CURRENTLY NOT LIVING IN VIETNAM, BUT AM RELOCATING THERE WITHIN THE NEXT YEAR I like traveling the world, cooking, watching movies, hiking, going on long walks, being outside in the sun, reading the news, and telling stories from my past. I also enjoy exercising and working on m YouTube vlog. I am not very religious but don’t care if you are. I like and respect Buddhism very much. I am currently single and have never been married. I have no children and am unable to produce children of my own. (My decision) I am a hopeless romantic that like to be best friends with my partner. I like to laugh with my partner and spend most of my time with them. Sometimes I need some time to myself though. I like snuggling and watching movies together, traveling together, and cooking together. My Vietnamese language is not very good but I am trying to learn. I am fluent in English and love to teach. I come from a very caring family that loves me and whoever I choose very much. We are very close. Cheers! I hope to hear from you soon.  TÔI HIỆN NAY KHÔNG SỐNG Ở VIỆT NAM, NHƯNG LÀ LIÊN QUAN ĐẾN NĂM NAY Tôi thích đi du lịch khắp thế giới, nấu ăn, xem phim, đi bộ đường dài, đi bộ đường dài, ở ngoài trời nắng, đọc tin tức và kể những câu chuyện từ quá khứ của tôi. Tôi cũng thích tập thể dục và làm việc trên m vlog YouTube. Tôi không tôn giáo lắm nhưng don chăm sóc nếu bạn là. Tôi rất thích và tôn trọng Phật giáo. Tôi hiện đang độc thân và chưa bao giờ kết hôn. Tôi không có con và tôi không thể tự sinh con. (Quyết định của tôi) Tôi là một người lãng mạn vô vọng thích làm bạn thân với bạn đời. Tôi thích cười với đối tác của mình và dành phần lớn thời gian của tôi với họ. Đôi khi tôi cần một chút thời gian cho bản thân mình. Tôi thích rúc và xem phim cùng nhau, đi du lịch và nấu ăn cùng nhau. Tiếng Việt của tôi không tốt lắm nhưng tôi đang cố gắng học. Tôi thông thạo tiếng Anh và thích dạy. Tôi đến từ một gia đình rất chu đáo yêu tôi và bất cứ ai tôi chọn rất nhiều. Chúng tôi rất thân nhau. Chúc mừng! Tôi mong sẽ nhận được hồi âm của bạn sớm.
Don
60 San Jose, California, United States
Seeking: Female 30 - 45
Height: 5'2" (158 cm)
The most wonderful of all things in life, I believe, is the discovery of another human being with whom one’s relationship has a glowing depth, beauty, and joy as the years increase. Two human souls are joined to strengthen each other, to be at one with each other in silent unspeakable memories. We are always there for each other for better or for worst . You come to love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly. A soulmate is someone who has locks that fit our keys, and keys to fit our locks. When we feel safe enough to open the locks, our truest selves step out and we can be completely and honestly who we are; we can be loved for who we are and not for who we’re pretending to be. Each unveils the best part of the other. No matter what else goes wrong around us, with that one person, we’re safe in our own paradise. There are worse things than being alone like being with someone and still feeling lonely. I may not be your first love, first kiss, first sight, or first date but I just want to be your last everything. All of the best love stories have one thing in common, you have to go against the odds to get there. I will keep trying. If you are brave enough to say goodbye, life will reward you with a new hello. While someone breaks your heart, another someone is waiting to fix it. I am not finding someone to live with. I am finding someone I can't live without. There is a reason why two people stay together. They give each other something nobody else can. People who are meant to be together find their way back. They may take a few detours, but they are never lost. We were given: Two hands to hold. Two legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart ? Because the other was given to someone else. For us to find.

Next

first
Previous