Login

American Men with No Glasses

Review your matches for free
Access to advanced messaging features
Trusted site backed by Cupid Media
Vietnamese Dating

/

Single Men

/

American

/

Dating

/

Eye Wear

/

No Glasses

1 - 35 of 100
Ariel
48 Boise, Idaho, United States
Seeking: Female 18 - 41
Eye wear:
Tôi độc lập, một người có tầm nhìn và rất nhiều con người của tôi. Tôi là một bản gốc thực sự. Tôi là một nam alpha tập trung, có căn cứ, được điều chỉnh tốt. Tôi dẫn đầu và tôi không theo sau. Tôi không thích bị kiểm soát bởi bất cứ ai. Tôi nói lên suy nghĩ của mình và tôi nói những gì tôi muốn nói. Nhưng đồng thời, tôi rất dễ hòa đồng và tôi gần như không bao giờ tức giận về bất cứ điều gì. Tôi cũng có sự kết hợp bất thường của một bộ óc khoa học và kỹ thuật cùng với một thiên hướng mạnh mẽ về âm nhạc và nghệ thuật. Tôi cũng là một người rất trực quan và tâm linh. Tôi có bằng về Nhà hát và phim ảnh và một Cử nhân Hóa học khác và một chuyên ngành Sinh học. Gần đây tôi đã tham dự một chương trình y khoa tốt nghiệp nhưng tôi đang nghỉ học. Vâng, tôi là một người Mỹ, nhưng tôi là một người Mỹ trung bình như bạn có thể tưởng tượng. Tôi không phải là một con bướm xã hội và tôi nghĩ cho chính mình. Tại trung tâm của người tôi thực sự là một Huyền bí khiêm tốn và một nhà lãnh đạo chính trực. Tôi là một người rất sâu sắc và sâu sắc, cả về trí tuệ, tinh thần và cảm xúc. Tôi có thể hiểu bất cứ ai. Bất cứ ai biết tôi một chút hoặc rất tốt, tất cả đều đồng ý rằng tôi là một người rất thẳng thắn và một tâm hồn cực kỳ trung thực. Bất cứ ai thường gặp tôi đều cảm thấy có thể tin tưởng tôi ngay lập tức và có thể cảm thấy an toàn với tôi. Tôi rất trung thành với những người bạn thật sự và bất kỳ ai cũng cho tôi sự tôn trọng thực sự. Tôi không tôn trọng hoặc thích hầu hết phụ nữ Mỹ vì họ đã phá hủy sự nữ tính và mũ trùm phụ nữ của họ. Hầu hết không biết, không được chuẩn bị hoặc không có hứng thú làm Mẹ. Ngoài ra, hầu hết phụ nữ Mỹ không biết cách tôn trọng đàn ông - họ quan tâm nhiều hơn đến việc đánh bại và chiến đấu với đàn ông và cố gắng trở thành đàn ông, sau đó trở thành phụ nữ mà Chúa tạo ra họ. Thành thật mà nói, bạn sẽ khó tìm được một người đàn ông khác có tâm hồn hoàn thiện, tiến hóa hơn tôi. Nói cách khác, bạn có thể không tìm thấy một người đàn ông khác như tôi. Ngoài ra tôi có món quà hay gánh nặng đẹp đẽ được sinh ra cùng ngày với Vua David của Israel. Tôi cũng viết thơ và truyện ngắn, chơi guitar, mandolin, đàn hạc, bass, trống và bàn phím và tôi sáng tác nhạc. Tôi cũng đã học Yoga và Võ thuật trong nhiều năm. Tôi cũng nói được tiếng Do Thái, tiếng Pháp, tiếng Tây Ban Nha và tiếng Trung Quốc. Tôi cũng hiểu tiếng Ả Rập. Điều quan trọng nhất là hãy là chính mình và đúng với chính mình và đó là một trong những điều mà tôi đã làm thành công.
Brett
43 Chicago, Illinois, United States
Seeking: Female 25 - 33
Eye wear:
Short Version: Just a fun loving, ambitious guy looking for a fun loving, ambitious girl to conquer the world with. It'd be great if she had her own minions, as my supply is running a bit low (I've got more on back order, but you know how it is with Home Despot.....). Long version: I wear more hats than Bartholomew Cubbins. Fitness and healthy eating are very important. I lift 4-5 days a week, with some HIIT cardio mixed in here and there. I eat Keto day-to-day, but have no problem splurging. I'm a construction engineer. I manage large, complex road and bridge projects. I love making you late for work. I cook. Ask me about my awesome dinner parties. Specialty: Plum Braised Lamb. I'm handy. I did about 50% of my condo renovations myself. I'm currently on the lookout for a house to tackle, shooting for near 100% myself. I'll probably leave the gas lines to an expert. I make wine, beer, whiskey, and everything in between. Don't tell the ATF about the whiskey. My specialty is mead (alcohol fermented from honey). My greatest achievement is a 20% Russian Imperial Stout. In Soviet Russia, beer drinks you! I volunteer, mostly military charities. Wounded Warriors, Soldier's Angels, etc. I'm a beekeeper. Don't worry though. My bees have accepted Jesus Christ as their personal savior. They won't sting you, but they will pray for your salvation. I'm not from Chicago, and my family is pretty far flung. We're pretty tight knit, so I travel a couple times a year to go visit them. Visiting other places is great, don't get me wrong, but as a single guy family is better. I do have my list of places I want to visit, I just need someone to go with me. I dance badly. Really, really badly. There are UN Resolutions against my dancing, but that doesn't stop me. I'm a bibliophile. My house will always have a lending library. I actually own a bar code scanner explicitly for this purpose. I rescue animals. Sometimes from burning buildings, but mostly from shelters. Disclaimer: House, wife, 2.5 (step?)kids, dog, white picket fence, etc, etc. That's the goal. I'm looking to "date with purpose", not for fun. ~If you're not in it for love; If you're not, willin' to give it all you got; If you're not in it for life; If you're not in it for love..... Let me make it clear, to you my dear.... If you're not in it for love, I'm outta here!~ (Shania Twain)
Jarom
33 Salt Lake City, Utah, United States
Seeking: Female 21 - 28
Eye wear:
First and foremost I am a religious christian individual and is a core aspect of my life. I belong to The Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints. It is what has shaped me into the man I am today. I hope that it can be a consideration as well if a serious relationship is wanted. Of course I won't force the issue, everyone is free to choose who and what they worship. I have little dating experience as I have a really small social circle due to my own personality and work schedule. I am a frugal person and tend to not waste my money on things that are not needed but I am not against spending for rest and relaxation. I have no debt. I consider myself a fair and honest man who is looking forward to starting a family. I am a man of traditional moral values. I have never been with a woman as I don't believe in physical relations before marriage. Family is very important to me and I think that children do best when both parents are involved in their physical, emotional and spiritual upbringing. Raising, educating and caring for children is both parents responsibility. I believe in treating women fairly and with respect. I hope I am treated the same. I do not like to argue nor create contention. I will do my best to make concessions and compromise on a lot of decisons being discussed but know, I will be stubborn in some instances. Those times I will explain why I feel the way I do. I have no problem following traditions of your family. I like nature and the night sky. Reading and education are important to me. Ask me questions if you want to know more about me.

Next

first
Previous