Tietosuojaseloste

(Päivitetty viimeksi 29. elokuuta 2018)

1. Esitiedot

1.1 Yleistä

VietnamCupid.com (jäljempänä “Sivusto”) -sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Cupid Media Pty Ltd ACN 104 844 564, joka on Australiassa rekisteröity yritys (jäljempänä "Cupid Media", "me", ”meidän”).

Cupid Media on sitoutunut suojelemaan käyttäjien yksityisyyttä. Ymmärrämme, että Sivuston vierailijat ja käyttäjät ovat huolissaan yksityisyydestään sekä annettujen Henkilötietojen luottamuksellisuudesta ja turvallisuudesta.

Me keräämme, käytämme ja luovutamme Henkilötietoja ainoastaan tämän Tietosuojaselosteen, Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDRP) tai Australian vuonna 1988 laaditun yksityisyydensuojalain (Privacy Act 1988 (Cth)) tai muun sovellettavissa olevan lainsäädännön mukaisesti. Mahdollisissa ristiriitatapauksissa, Privacy Act 1988 (Cth) tai muu sovellettavissa oleva lainsäädäntö on etusijalla. Poikkeuksena edellä mainittuun ovat Euroopan unionin alueella asuvat käyttäjät, joiden kohdalla GDPR on etusijalla mahdollisissa ristiriitatapauksissa.

1.2 Yhteystiedot

Yhteystietomme ovat:

Online-tuki: Klikkaa tästä (käytä tätä vaihtoehtoa nopeinta palvelua varten)

Sähköposti: team@VietnamCupid.com

Puhelinnumero: +61 7 5571 1181

Faksi: +61 7 3103 4000

Osoite: VietnamCupid.com, PO Box 9304, Gold Coast MC, QLD 9726, Australia

Johtaja: Andrew Bolton

Sähköposti yksityisyysasioita varten: privacy@cupidmedia.com

Jos Sinä asut Euroopan unionin alueella, VeraSafe on nimitetty Cupid Media:n Euroopan unionin edustajaksi tietosuojaan liittyvissä asioissa. Sen lisäksi että voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä yllä esitettyjä yhteystietoja, voit ottaa yhteyttä VeraSafe:een henkilötietojesi käsittelyyn liittyvissä asioissa. Tämän kaltaisissa tiedusteluissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä VeraSafe:een käyttämällä tätä yhteydenottolomaketta: https://www.verasafe.com/privacy-services/contact-article-27-representative.

Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa VeraSafe:en yhteyttä seuraavilla osoitteilla:

Nimi: Matthew Joseph
Osoite: Zahradníčkova, 1220/20A, Prague 15000, Czech Republic; tai

Nimi: VeraSafe Ireland Ltd
Osoite: Unit 3D North Point House, North Point Business Park, New Mallow Road, Cork T23AT2P, Ireland.

1.3 Sinun suostumuksesi

Tämä Tietosuojaseloste määrittää Cupid Median käytännöt Henkilötietojesi keräämistä ja käyttöä koskien, kun Sinä käytät Sivustoa ja Cupid Median Sisarsivustoja. Isolla alkukirjaimella kirjoitetut sanat, kuten “Henkilötiedot” ja “Erityiset henkilötietoryhmät” on määritelty tämän selosteen kohdassa 7.

Vierailemalla Sivustolla ja käyttämällä sitä annat suostumuksen Henkilötietojesi keräämiselle ja käyttämiselle tämän Tietosuojaselosteen ehtojen mukaisesti. Luomalla käyttäjätilin tai kirjautumalla sisään jäsenenä Sivustolle tai Sisarsivustolle, annat suostumuksen Henkilötietojesi ja Erityisten henkilötietoryhmien tietojen keräämiselle ja käyttämiselle.

Voit peruuttaa milloin tahansa meille antamasi suostumuksen Henkilötietojesi keräämistä ja käyttämistä koskien lakkaamalla käyttämästä kyseistä Sivustoa tai Sisarsivustoa. Jos olet käyttäjätilin luonut jäsen, voit peruuttaa meille antamasi suostumuksen Henkilötietojesi ja Erityisten henkilötietoryhmien tietojesi keräämistä ja käyttämistä koskien lakkaamalla käyttämästä käyttäjätiliäsi sekä pyytämällä käyttäjätilisi sulkemista tai poistamista. Voit pyytää käyttäjätilin sulkemista tai poistamista käyttäjätilisi kautta tai ottamalla meihin yhteyttä tämän Tietosuojaselosteen kohdassa 1.2 ilmoitetuilla yhteystiedoilla. Otathan huomioon, että poistaaksemme jo Sinusta keräämiämme Henkilötietoja tai Erityisten henkilötietoryhmien tietoja, pyyntö tulee tehdä tämän Tietosuojalausunnon kohdassa 5.6 kuvatulla tavalla.

2. Anonymiteetti

Cupid Median tarjoamien palveluiden luonteesta johtuen meidän on epäkäytännöllistä olla tekemisissä Sinun kanssasi tietämättä koko nimeäsi. Kun rekisteröidyt palveluihimme, Sinun tulee käyttää totuudenmukaisia ja paikkansapitäviä tietoja, etkä voi käyttää tekaistua nimimerkkiä.

3. Tietojen kerääminen

3.1 Kaikilta käyttäjiltä kerättävät tiedot

Aina kun käyttäjät (mukaan lukien käyttäjät, jotka eivät ole jäseniä) vierailevat Sivustolla, palvelimemme tallentavat automaattisesti joitakin Sivuston käyttöön liittyviä tietoja Sinusta tilastollisiin tarkoituksiin. Näitä ovat muun muassa:

(a) käyttämäsi selaimen tyyppi;
(b) aiempi URL-osoite;
(c) IP-osoite;
(d) tarkastelemiesi sivujen määrä ja tyypit;
(e) vierailujen päivämäärä ja kellonaika; ja
(f) poistumis-URL.

Nämä Sinusta keräämämme tiedot eivät ole Henkilötietoja, ja ne säilyvät aina anonyymeinä. Emme yhdistä anonyymejä tietoja Henkilötietoihin, paitsi jos Sinä olet joko rekisteröitynyt käyttäjäksi tai kirjautunut sisään jäsenenä käyttöhetkellä. Näin ollen mikäli Sinä et ole ole paljastanut henkilöllisyyttäsi Sivustolla esimerkiksi rekisteröitymällä jäseneksi tai kirjautumalla sisään jäsenenä, me emme yhdistä Sivuston käyttämisestä tallennettuja tietoja Sinuun henkilökohtaisesti.

3.2 Jäseniltä kerättävät tiedot

Kun rekisteröidyt jäseneksi, keräämme Sinusta tietoja voidaksemme tarjota Sinulle kaikki jäsenyyden sisältämät hyödyt. Keräämme Sinusta suoraan sekä Henkilötietoja että muita kuin henkilötietoja rekisteröityessäsi ensimmäistä kertaa, ja tämän jälkeen toisinaan siinä tapauksessa, että annat meille lisätietoja.

Cupid Media voi kerätä muun muassa seuraavia Henkilötietoja:

(a) Koko nimesi;
(b) Sähköpostiosoitteesi;
(c) Kotiosoitteesi;
(d) Puhelinnumerosi;
(e) Valokuvasi;
(f) Ikäsi;
(g) Ammattisi;
(h) Kuvaus ulkonäöstäsi;
(i) Luottokorttisi tiedot sekä laskutustietojasi (jos Sinä annat ne).

Voimme myös kerätä joitakin Erityisiin henkilötietoryhmiin mahdollisesti luokiteltavia tietoja, joita ovat muun muassa:

(a) Rotusi tai etninen alkuperäsi;
(b) Poliittisia mielipiteitäsi;
(c) Uskonnollinen kantasi tai vakaumuksesi;
(d) Filosofiset vakaumuksesi tai ammattiliiton jäsenyytesi;
(e) Terveyttäsi koskevat tiedot;
(f) Seksuaalista käyttäytymistäsi tai suuntautumistasi tai seksuaalisia mieltymyksiäsi koskevat tiedot;
(g) Rikosrekisterisi (jos asut Yhdysvalloissa).

Vierailemalla Sivustolla ja käyttämällä sitä annat nimenomaisesti suostumuksen Erityisten henkilötietoryhmien tietojesi keräämiselle ja käyttämiselle tämän Tietosuojaselosteen ehtojen mukaisesti.

3.3 Evästeet ja muut seurantatekniikat

Parantaaksemme Sinun käyttökokemustasi Sivustollamme, voimme käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita, kuten pikseleitä, verkkojäljitteitä, laitetunnisteita tai mainostunnisteita.

Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä muuttamalla selaimesi asetuksia asianmukaisesti. Huomioi kuitenkin, että mikäli teet näin, et välttämättä voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja.

Verkkosivustomme käyttävät evästeitä ja muita seurantatekniikoita Google Analyticsin tukemiseksi seuraaviin tarkoituksiin:

(a) Google Marketing -alustan integroinnit;
(b) Kohderyhmätietojen ja Kiinnostuksenkohteiden raportointi;
(c) Display -mainonta mukaan lukien Uudelleenmarkkinointi ja Google Display -verkoston näyttökertaraportointi palveluidemme mainostamiseen verkossa;
(d) Mainospalveluiden optimointi ja personointi perustuen aiempiin vierailukertoihisi Sivustollamme;
(e) Raportit mainospalveluiden käytöstä ja mainosten näyttökerroista sekä siitä, miten ne liittyvät vierailuihin Sivustollamme.

Sivustomme käyttää Google Analytics -työkaluja. Kyseessä on palvelu, joka lähettää tietoja verkkosivujen liikenteestä Googlen Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Google Analytics ei tunnista yksittäisten käyttäjien henkilöllisyyttä tai liitä IP-osoitettasi muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Käytämme Google Analytics -raportteja, jotta voimme ymmärtää paremmin verkkosivustojen liikennettä sekä verkkosivujen käyttöä.

Voit mukauttaa tai estää Google Analyticsin käytön Display -mainonnassa Google-tilisi mainosasetusten kautta.

Evästeitä ja muita seurantatekniikoita voidaan käyttää myös muiden kolmannen osapuolen analyyttisten työkalujen tukemiseksi.

3.4 Kolmannet osapuolet ja sosiaalinen media

Voimme sallia kolmansille osapuolille, kuten luvallisille palveluntarjoajille, markkinointiyrityksille, tiedonhallinta-alustoille sekä mainosverkostoille luvan esittää sivustoillamme mainoksia. Nämä yritykset voivat käyttää seurantatekniikoita (kuten evästeitä, pikseleitä, verkkojäljittimiä, laitetunnisteita tai mainostunnisteita) kerätäkseen tietoja käyttäjistä, jotka katselevat tai klikkaavat heidän mainoksiaan. Kaikki näiden kolmansien osapuolien evästeiden kautta keräämät tiedot ovat täysin anonyymejä eivätkä ne ole tunnistettavissa.

Näitä kolmansia osapuolia voivat olla muun muassa (mutta ei rajoittuen): 360, Adobe, Akamai, Appnexus, Baidu, Bing, Cake, Criteo, Ecom Services, Eyeota, Facebook, Firebase, Google Ads, Google Ads Manager, Google Analytics, Index Exchange, Naver, Olark, Oracle, Publift, Pubmatic, Pusher, RayGun, Rubicon Project, SDL, Sentient, SnapChat, Taboola, Twitter, Urban Airship, Yahoo, Yandex, Zero Bounce.

Voit kieltäytyä kolmansien osapuolten harjoittamasta tietojen keräämisestä muuttamalla selaimesi asetuksia asianmukaisesti tai sulkemalla profiilisi.

Sivustollamme on useita eri paikkoja, joissa Sinä voit käyttää kolmannen osapuolen verkkosivustoja, jotka eivät ole velvoitettuja toimimaan tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti, ja joita me emme kontrolloi mitenkään. Tämän kaltaiset kolmannen osapuolen verkkosivustot voivat kerätä Sinusta tietoja, henkilötiedot mukaan lukien. Suosittelemme, että tutustut aina kaikkien vierailemiesi kolmannen osapuolen verkkosivustojen tietosuojalausuntoihin erikseen.

Cupid Media käyttää myös sosiaalisen median sivustojen liitännäisiä. Näitä sivustoja ovat muun muassa Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest, Weibo jne. Jos päätät “tykätä” tai “jakaa” tämän Sivuston tietoja näiden palveluiden kautta, Sinun tulisi lukea kyseisen palvelun tietosuojalausunto. Jos olet liittynyt jäseneksi jollekin sosiaalisen median sivustolle, liitännäiset voivat tehdä kyseiselle sosiaalisen median sivustolle mahdolliseksi yhdistää vierailusi tällä sivustolla muihin Henkilötietoihin.

3.5 Mainostaminen Sinulle

Mainostaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme Sinulle, voimme luovuttaa sähköpostiosoitteesta luodun hajautustiedon (hash), ilman muita Henkilötietoja, kolmansille osapuolille, kuten Facebookille, voidaksemme tarjota Sinulle osuvampia mainoksia. Käytämme tähän erilaisia tuotteita, kuten Facebookin mukautettuja kohderyhmiä.

Hajautetun sähköpostiosoitteesi vertailua käytetään ainoastaan tuotteidemme ja palveluidemme mainostamiseen Sinulle, eikä kyseinen kolmas osapuoli käytä sitä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Hajautetun sähköpostiosoitteesi vertailua ei käytetä Sinun tai sähköpostiosoitteesi tunnistamiseen, emmekä me luovuta Sinusta mitään muita tietoja kyseiselle kolmannelle osapuolelle.

4. Miksi Henkilötietoja kerätään, tallennetaan, käytetään ja luovutetaan?

4.1 Tietojen kerääminen vain Sinulta

Pyrimme kohtuuden ja käytännöllisyyden sallimissa puitteissa keräämään Henkilötietojasi vain Sinulta itseltäsi.

4.2 Syyt Henkilötietojen keräämiselle

Keräämme vain sellaisia Henkilötietoja, jotka ovat kohtuullisen tarpeellisia voidaksemme:

(a) käsitellä jäsenhakemuksesi sekä tarjota Sinulle palveluita (esim. julkisen profiilin luominen, sopivien jäsenten hakemisen mahdollistaminen, ja viestintämekanismien tarjoaminen jäsenten väliseen vuorovaikutukseen);
(b) yrityksemme sisäiset tutkimus- ja tilastotarkoitukset (mukaan lukien markkinoiden jakautuminen ja asiakasarvoanalyysit);
(c) voidaksemme välittää Sinulle muuta tietoa tai materiaalia, jonka uskomme mahdollisesti kiinnostavan Sinua;
(d) voidaksemme käsitellä tilausmaksuja;
(e) muut Sivustomme Käyttöehdoissa määritetyt tarkoitukset

(“Ensisijainen tarkoitus”).

4.3 Henkilötietojen säilyttäminen

Ryhdymme aiheellisiin toimenpiteisiin suojellaksemme säilyttämiämme Henkilötietoja:

(a) väärinkäytöltä, niihin puuttumiselta tai niiden menettämiseltä; ja
(b) luvattomalta pääsyltä, muuttamiselta tai paljastumiselta.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tapahtuu vakava tietomurto, joka vaarantaa todennäköisesti oikeutesi ja vapautesi, ilmoitamme viipymättä asiasta asianmukaiselle valvontaviranomaiselle. Jos vakavaan tietomurtoon liittyy suuri riski, että se vaikuttaa oikeuksiisi ja vapauksiisi, ilmoitamme kyseisestä murrosta myös Sinulle viipymättä.

4.4 Henkilötietojen tuhoaminen

Säilytämme tietojasi ainoastaan niin kauan, kuin tarvitsemme niitä laillisiin liiketoimintaan liittyviin tarkoituksiin, noudattaen voimassaolevia lainsäädännön vaatimuksia. Jos:

(a) meillä on hallussamme Henkilötietoja Sinusta; ja
(b) emme enää tarvitse Henkilötietoja mihinkään sellaiseen tarkoitukseen, johon tietoja voidaan käsitellä tai luovuttaa toimestamme tämän Tietosuojaselosteen, GDPR:n tai Privacy Act 1988 (Cth) tai muun sovellettavan lain mukaisesti; ja
(c) emme ole minkään Euroopan unionin lainsäädännön, Australian lainsäädännön, tämän Tietosuojaselosteen, muun sovellettavan lain tai tuomioistuimen määräyksen perusteella velvoitettuja säilyttämään tietoja,

ryhdymme olosuhteisiin nähden kohtuullisiin toimenpiteisiin tietojen poistamiseksi tai varmistaaksemme, että ne tehdään tunnistamattomiksi. Jos tiettyjä tietoja on saatu kolmansilta osapuolilta tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti, näiden tietojen säilyttämisessä sovelletaan asiaankuuluvan kolmannen osapuolen käytäntöjä.

4.5 Henkilötietojen käyttö ja luovuttaminen

Käytämme ja luovutamme Henkilötietoja ainoastaan Ensisijaiseen tarkoitukseen silloin, kun se on kohtuuden puitteissa välttämätöntä. Henkilötietojen käyttö Ensisijaiseen tarkoitukseen sisältää myös Henkilötietojen käyttämisen automaattisen päätöksenteon prosesseissa.

Käytämme ja luovutamme Henkilötietojasi muuhun kuin Ensisijaiseen tarkoitukseen (“Toissijainen tarkoitus”) ainoastaan silloin, kun seuraavat kohdat toteutuvat:

(a) Toissijainen tarkoitus liittyy Ensisijaiseen tarkoitukseen, ja jos Henkilötiedot kuuluvat Erityisiin henkilötietoryhmiin, Toissijainen tarkoitus liittyy suoraan Ensisijaiseen tarkoitukseen; ja
(b) Voit kohtuudella odottaa meidän käyttävän tai luovuttavan Henkilötietoja Toissijaiseen tarkoitukseen; tai
(c) Olet antanut suostumuksen käytölle tai luovuttamiselle Toissijaiseen tarkoitukseen; tai
(d) Henkilötietojen käyttö tai luovuttaminen on välttämätöntä tai luvallista GDPR:n, Australian lainsäädännön, muun sovellettavan lain tai tuomioistuimen määräyksen perusteella.

Voit peruuttaa meille antamasi suostumuksen Henkilötietojesi käyttämiselle Ensisijaisiin ja Toissijaisiin tarkoituksiin milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän Tietosuojaselosteen kohdassa 1.2 kerrotuilla yhteystiedoilla. Tämä voi kuitenkin vaikuttaa mahdollisuuksiisi käyttää Sivustoa ja Cupid Median palveluita tai rajoittaa niiden käyttöä osaltasi.

4.6 Tietojen luovuttaminen Kolmansiin maihin ja Kansainvälisille järjestöille

Kaikki meille antamasi profiilitiedot ovat julkisesti katseltavissa profiilissasi riippumatta niitä katselevan henkilön sijainnista. Luomalla profiilin ymmärrät ja hyväksyt, että myös ulkomaalaiset käyttäjät voivat katsella profiiliasi.

Voidaksemme tarjota asiakastukea, suorittaa taustatoimintoja, suorittaa petostentorjuntaan liittyviä tehtäviä tai tarjota palveluita Sinulle, meidän täytyy mahdollisesti sallia henkilökunnallemme tai toimitsijoillemme (jotka voivat sijaita tai joiden resurssit voivat sijaita kotimaasi ulkopuolella) pääsy profiilisi tietoihin, laskutustietoihin tai muihin antamiisi Henkilötietoihin.

Olemme ottaneet käyttöön turvatoimenpiteitä suojellaksemme Henkilötietojesi turvallisuutta. Kaiken muun tiedonsiirron tapaan, tietomurron riskiä ei ole kuitenkaan mahdollista sulkea kokonaan pois. On mahdollista, että Henkilötietojasi siirretään Kolmansiin maihin ja Kansainvälisille järjestöille, joille Euroopan komissio ei ole antanut hyväksyvää päätöstä tietosuojan riittävyydestä. Tämän kaltaiset tiedonsiirrot ovat välttämättömiä voidaksemme noudattaa Cupid Median Sivuston Käyttöehdoissa määrättyjä velvoitteita.

Antamalla meille Henkilötietojasi ja Erityisten henkilötietoryhmien tietoja annat nimenomaisen suostumuksen kansainvälisille tiedonsiirroille sekä kyseisten tietojen käsittelemiselle tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti. Antamalla edellä kuvatun nimenomaisen suostumuksen vahvistat, että olet täysin tietoinen kaikista tämän kaltaisiin siirtoihin ja käsittelyihin liittyvistä riskeistä ja hyväksyt ne.

Voit peruuttaa meille antamasi suostumuksen milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän Tietosuojaselosteen kohdassa 1.2 kerrotuilla yhteystiedoilla. Tämä voi kuitenkin vaikuttaa mahdollisuuksiisi käyttää Sivustoa ja Cupid Median palveluita tai rajoittaa niiden käyttöä osaltasi.

Kaikissa muissa tapauksissa luovutamme Henkilötietojasi Kolmannen maan vastaanottajalle tai Kansainväliselle järjestölle ainoastaan, jos tietojen luovuttaminen on välttämätöntä tai luvallista EU:n lainsäädännön, Australian lainsäädännön, muun sovellettavan lain tai tuomioistuimen määräyksen perusteella.

4.7 Muut kuin pyydetyt tiedot

Jos keräämme Henkilötietoja, joita emme ole pyytäneet tai pyrkineet keräämään, ja arvioimme olevamme muuten oikeutettuja keräämään näitä tietoja GDPR:n, Privacy Act 1988 (Cth):n tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, käsittelemme kyseisiä tietoja tämän Tietosuojaselosteen ehtojen mukaisesti. Jos arvioimme kuitenkin että Henkilötietojesi kerääminen ei ole sallittua GDPR:n, Privacy Act 1988 (Cth):n tai muun sovellettavan lain puitteissa, tuhoamme nämä tiedot tai teemme ne tunnistamattomiksi niin pian kuin se on käytännössä mahdollista, mikäli se on oikeuden- ja tarkoituksenmukaista.

4.8 Tiedot, jotka eivät ole luottamuksellisia

Kaikkea antamaasi materiaalia tai tietoja Henkilötietoja lukuun ottamatta (joiden käytössä sovelletaan tätä Tietosuojaselostetta) käsitellään ei-luottamuksellisina ja ei-yksinomaisena, ja voimme käyttää tämän kaltaista materiaalia ja tietoa rajoituksitta. On erityisesti huomioitava, että Cupid Media käyttää tämän kaltaista Sinun meille tarjoamaasi materiaalia ja tietoa (mukaan lukien profiilin kaikki tiedot, valokuvat, video- tai äänileikkeet) kopioidakseen profiilisi mille tahansa toiselle asianmukaiselle Cupid Median omistamalle ja operoimalle deittisivustolle. Muut kyseisen verkkosivuston jäsenet ja käyttäjät voivat lukea ja tarkastella tämän kaltaista antamaasi materiaalia ja tietoa.

4.9 Yhteydenpito

Pidätämme itsellämme oikeuden lähettää Sinulle sähköpostia koskien suositeltuja matcheja, ilmoituksia eri toiminnoista (esim. kiinnostuksen osoitukset ja uudet viestit), mainoksia tai tarjouksia, muutoksia tai lisäyksiä palveluumme ja yhteistyökumppaneidemme tuotteita ja palveluita. Jos olet rekisteröitynyt jäseneksi, voit hallita sähköposteihin liittyviä asetuksia profiiliasetusten “Ilmoitukset”-välilehden kautta. Kyseisellä sivulla voit valita, minkä tyyppisiä sähköposteja haluat vastaanottaa.

5. Pääsy tietoihin, tietojen oikaisu ja siirrettävyys

5.1 Pääsy Henkilötietoihin

Annamme Sinulle pyynnöstä pääsyn Henkilötietoihin, joita meillä on Sinusta, paitsi jos:

(a) pääsyn antaminen olisi lainvastaista; tai
(b) pääsyn kieltäminen on välttämätöntä tai luvallista Euroopan unionin lainsäädännön, Australian lainsäädännön, muun sovellettavan lainsäädännön tai tuomioistuimen määräyksen perusteella.

5.2 Pääsyn pyytäminen

Pyytääksesi pääsyä Henkilötietoihin, joita meillä on Sinusta, Sinun tulee ottaa meihin yhteyttä käyttämällä tämän Tietosuojakäytännön kohdassa 1.2 kerrottuja yhteystietoja. Pyyntösi jälkeen otamme Sinuun yhteyttä kohtuullisessa ajassa, kuitenkin viimeistään yhden (1) kuukauden kuluessa siitä päivästä alkaen, jona vastaanotimme pyyntösi. Annamme Sinulle pyytämäsi Henkilötiedot tai ilmoitamme, milloin annamme Sinulle Henkilötiedot. Joka tapauksessa pyydetyt Henkilötiedot annetaan yhden kuukauden kuluessa siitä päivästä, jona vastaanotimme pyyntösi, paitsi jos päätämme olla antamatta Sinulle pääsyä Henkilötietoihin. Jos päätämme olla antamatta Sinulle pääsyä Henkilötietoihin, kerromme Sinulle syyt tekemällemme päätökselle.

5.3 Tietojen siirrettävyys

Mikäli siinä ei haitallisesti vaikuteta muiden oikeuksiin ja vapauksiin, ja Sinä olet esittänyt meille pyynnön käyttämällä kohdassa 1.2 kerrottuja yhteystietoja:

(a) mikäli olemme suorittaneet Henkilötietojesi käsittelyn automaattisesti, vastaanotettuamme kirjallisen pyyntösi, annamme Sinulle tällä tavalla keräämämme Henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.
(b) saatuamme pyyntösi, siirrämme henkilötietosi suoraan toiselle rekisterinpitäjälle, mikäli se on teknisesti mahdollista.

5.4 Kaupallisesti arkaluonteiset tiedot

Jos pääsyn antaminen Henkilötietoihisi paljastaisi Sinulle meidän tuottamaamme arvioitua tietoa liittyen kaupallisesti arkaluonteisiin päätöksentekoprosesseihin, annamme Sinulle selityksen kaupallisesti arkaluonteisesta päätöksestä sen sijaan, että antaisimme suoran pääsyn Henkilötietoihin.

5.5 Välittäjien käyttö

Mikäli emme ole velvoitettuja antamaan Sinulle pääsyä Henkilötietoihin, harkitsemme kohtuullisuuden puitteissa voisivatko yhteisesti sovitut välittäjät sallia pääsyn riittävässä määrin vastaten molempien osapuolten tarpeisiin.

5.6 Henkilötietojen korjaaminen ja poistaminen

Sinun vastuullasi on varmistaa, että meille antamasi tiedot pitävät paikkansa ja päivittää Henkilötietojasi tarpeen mukaan.

Jos et jostain syystä kykene korjaamaan meidän hallussamme olevia Henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä kohdassa 1.2 mainittuja yhteystietoja, ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin korjataksemme Henkilötietosi.

Jos päätämme olla korjaamatta tietojasi, ilmoitamme Sinulle kuukauden kuluessa syyn kieltäytymiselle sekä käytettävissäsi olevat mekanismit kieltäytymisemme vastustamiseksi.

Jos korjaamme tai poistamme Sinusta sellaisia Henkilötietoja, joita olemme aiemmin luovuttaneet toiselle yhteisölle, ryhdymme olosuhteiden perusteella kohtuullisiin toimenpiteisiin antaaksemme ilmoituksen asiasta, paitsi jos se vaatii kohtuuttoman paljon vaivaa tai se on laitonta.

Jos haluat meidän poistavan Henkilötietosi, lähetä meille pyyntö asiasta käyttämällä kohdassa 1.2 mainittuja yhteystietoja. Ainoa tilanne, jossa emme ryhdy kohtuullisiin toimenpiteisiin Henkilötietojesi poistamiseksi, on, jos meidän tulee säilyttää niitä jonkun muun tämän Tietosuojaselosteen säännöksen tai GDPR:n perusteella tai jostain muusta oikeudellisesta perusteesta. Mikäli poistamme Henkilötietosi, se johtaa myös siihen, että Cupid Medialle luomasi tili poistetaan, etkä voi näin ollen enää käyttää palveluitamme.

5.7 Tietojen oikaisusta tai poistosta kieltäytyminen

Jos kieltäydymme jossain vaiheessa antamasta Sinulle pääsyn Henkilötietoihisi tai kieltäydymme Henkilötietojesi korjaamisesta tai poistosta, perustelemme kieltäytymisemme kertomalla sinulle kyseisen kielteisen päätöksen syyt.

5.8 Käsittelyn rajoittaminen

Voit pyytää meitä rajoittamaan tapaa, jolla käsittelemme Henkilötietojasi. Jos katsomme rajoittamiselle olevan riittävät perusteet, käsittelemme Henkilötietojasi ainoastaan Sinun suostumuksellasi, tai oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, tai toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi.

5.9 Kulut

Henkilötietoihin pääsy, niiden poistaminen ja oikaiseminen annetaan yleisesti ottaen maksutta. Jos pyyntösi ovat ilmeisen perusteettomia tai kohtuuttomia (erityisesti jos niitä esitetään toistuvasti), voimme päättää periä Sinulta kohtuullisen maksun huomioiden tietojen tai viestien toimittamisesta tai pyydetyn toimenpiteen toteuttamisesta aiheutuvat hallinnolliset kulut. Jos pyyntösi ovat ilmeisen perusteettomia tai kohtuuttomia voimme myös kieltäytyä pyynnöstäsi.

5.10 Erityiset vastustamisoikeudet

Jos meille tulee tarpeen käsitellä Henkilötietojasi ilman Sinun suostumustasi jostakin seuraavasta syystä:

(a) tehtävän toteuttaminen yleisen edun vuoksi;
(b) meille kuuluvan julkisen vallan käyttäminen; tai
(c) oikeutettujen etujemme tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi;

Sinulla on oikeus vastustaa tämän kaltaista käyttöä.

Jos vastustat tietynkaltaista Henkilötietojesi käyttöä, pidättäydymme Henkilötietojesi käsittelemisestä, paitsi jos käsittelylle on olemassa huomattavan tärkeät oikeutetut perusteet, jotka syrjäyttävät Sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Jos olemme keränneet Sinusta Henkilötietoja tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti ja päätämme käyttää kyseisiä Henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin (johon Sinä annat suostumuksen), Sinulla on oikeus vastustaa tällaista käsittelyä milloin tahansa. Saatuamme tiedon siitä, että vastustat henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointia varten, lakkaamme käyttämästä Henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin niin pian kuin se on kohtuuden puitteissa mahdollista.

6. Valitukset

6.1 Valituksen tekeminen

Jos uskot meidän käyttäneen tai luovuttaneen Henkilötietojasi tavalla, joka on vastoin tätä Tietosuojaselostetta tai rikkoo muutoin jotain sovellettavaa lainsäädäntöä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@cupidmedia.com. Jos asut Euroopan unionin alueella ja valituksesi koskee Henkilötietojasi, voit ottaa myös yhteyttä eurooppalaiseen VeraSafe -edustajaamme käyttämällä tämän Tietosuojaselosteen kohdassa 1.2 kerrottuja yhteystietoja.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus asianmukaiselle valvontaviranomaiselle omalla lainkäyttövallan alueellasi. Jos et ole varma siitä, kuka on asianmukainen valvontaviranomainen omalla alueellasi, ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua.

6.2 Vastauksemme

Vastaamme kirjallisesti Sinulle 30 päivän kuluessa siitä päivästä alkaen, jona vastaanotimme valituksesi, ja ehdotamme millaisiin toimenpiteisiin voimme ryhtyä valitustasi koskien. Kerromme Sinulle myös tiedot siitä, mihin lisätoimenpiteisiin Sinä voit ryhtyä, mikäli et ole tyytyväinen vastaukseemme.

7. Määritelmät

"Kerääminen" tarkoittaa Sinun Henkilötietojesi hankkimista.

"Yleinen tietosuoja-asetus" ja "GDPR" tarkoittavat Euroopan parlamentin ja neuvoston 27. huhtikuuta 2016 annettua asetusta (EU) 2016/679 luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta, joka kumosi direktiivin 95/46/EC.

"Kansainvälinen järjestö" tarkoittaa järjestöä ja sen alaisia elimiä, joihin sovelletaan kansainvälistä julkisoikeutta, tai muuta elintä, joka on perustettu kahden tai useamman maan välisellä sopimuksella tai tällaisen sopimuksen perusteella.

"Kolmas maa" tarkoittaa maata, joka ei ole Euroopan unionin jäsenvaltio.

"Henkilötiedot" tarkoittavat kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön (’rekisteröity’) liittyviä tietoja; tunnistettavissa olevana pidetään luonnollista henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa erityisesti tunnistetietojen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitiedon, verkkotunnistetietojen taikka yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurillisen tai sosiaalisen tekijän perusteella, ja niihin sisältyvät myös Erityiset henkilötietoryhmät

"Käsittely" tarkoittaa toimintoa tai toimintoja, jotka kohdistetaan henkilötietoihin tai henkilötietoja sisältäviin tietojoukkoihin, joko automaattista tietojenkäsittelyä varten tai manuaalisesti, kuten tiedon keräämistä, tallentamista, järjestämistä, jäsentämistä, säilyttämistä, muokkaamista tai muuttamista, hakua, kyselyä, käyttöä, tietojen luovuttamista siirtämällä, levittämällä tai asettamalla ne muutoin saataville, tietojen yhteensovittamista tai yhdistämistä, rajoittamista, poistamista tai tuhoamista.

"Tarkoitukset" tarkoittavat Ensi- ja Toissijaisia tarkoituksia.

"Erityiset henkilötietoryhmät" tarkoittavat henkilötietoja, joista ilmenee rotu tai etninen alkuperä, poliittisia mielipiteitä, uskonnollinen tai filosofinen vakaumus tai ammattiliiton jäsenyys, rikoshistoriasi, geneettiset tai biometriset tiedot henkilön yksiselitteistä tunnistamista varten tai terveyttä koskevat tiedot taikka seksuaalista käyttäytymistäsi ja suuntautumistasi koskevat tiedot.

"Kolmas osapuoli" tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta toimielintä kuin rekisteröityä, rekisterinpitäjää, henkilötietojen käsittelijää ja henkilöä, joilla on oikeus käsitellä henkilötietoja.

"Sisarsivusto" tarkoittaa mitä tahansa muuta verkkosivustoa, joka on Cupid Media Pty Ltd ACN 104 844 564:n omistama, operoima tai hallinnoima.

"Sinä" (eri taivutusmuodoissa) tarkoittaa henkilöä, josta keräämme tietoja.

Cupid Media, Cupid Media logo ja VietnamCupid.com ovat Ecom Holdings Pty Ltd:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, joihin Cupid Media Pty Ltd:llä on käyttöoikeus.