Kết bạn bốn phương

Thao (25) 

Female / Single / ID: 1715357
Vinh Long, Vĩnh Long, Vietnam
Seeking: Male 23 - 36
For: Penpal, Friendship, Romance / Dating

Quick View
Education: Bachelors Degree
Have children: No
Drink: Don't drink
Smoke: Don't smoke
Religion: No religion
Occupation: Technical / Science / Engineering

Tôi tốt nghiệp đại học chuyên ngành môi trường và hiện đang làm việc tại tại Hồ Chí Minh. Tôi rất yêu thích đọc sách, đặc biệt là các đầu sách về phát triển tư duy. hiện tại Tôi đang tìm kiếm những cơ hội để có thể tự mình làm chủ được tài Chính, thời gian và làm những điều mình thích. Bên cạnh đó, ...read more >>

Tôi tốt nghiệp đại học chuyên ngành môi trường và hiện đang làm việc tại tại Hồ Chí Minh. Tôi rất yêu thích đọc sách, đặc biệt là các đầu sách về phát triển tư duy. hiện tại Tôi đang tìm kiếm những cơ hội để có thể tự mình làm chủ được tài Chính, thời gian và làm những điều mình thích. Bên cạnh đó, Tôi cũng yêu thích những hoạt động từ thiện, yêu thích động vật và hoa, nhất là lan. Tôi là một cô gái không quá lãng mạn, tự lập và rất thích giao lưu với nhiều người bạn mới, nhất là các bạn ngoài nước để phát triển khả năng ngôn ngữ và kiến thức văn hóa. rất vui nếu được giao lưu và tìm hiểu nhiều người bạn mới.

<< collapse

I graduated majoring environment and is currently working in Ho Chi Minh at. I loved reading, especially the book about cognitive development. Now I am looking for the opportunity to be able to do it for yourself Financial control, time and do what you want. Besides, I love the philanthropy, loves a...read more >>

I graduated majoring environment and is currently working in Ho Chi Minh at. I loved reading, especially the book about cognitive development. Now I am looking for the opportunity to be able to do it for yourself Financial control, time and do what you want. Besides, I love the philanthropy, loves animals and flowers, especially Thailand. I was a girl not too romantic and love communicating with many new friends, especially you outside to develop language skills and knowledge culture. be glad to communicating and learn a lot of new friends.

<< collapse

About Thao

She's Looking For

Basic  [ hide unanswered questions ] 
Gender: Female Male
Age: 25 23 - 36
Lives in: Vinh Long, Vĩnh Long, Vietnam Any
Relocate: Willing to relocate to another country Any
Appearance 
Hair color: Black Any
Hair length: Medium Any
Hair type: Straight Any
Eye color: Black Any
Eye wear: Glasses Any
Height: 5'3" (160 cm) Any
Weight: 50 kg (110 lb) Any
Body style: Full Figured Any
Ethnicity: Asian Any
Facial hair: N/A Any
Best feature: If You're lucky I'll show you later Any
Body art: Prefer not to say Any
Appearance: Attractive Any
Lifestyle 
Drink: Don't drink Any
Smoke: Don't smoke Any
Marital Status: Single Any
Have children: No Any
Number of children: N/A Any
Oldest child: N/A Any
Youngest child: N/A Any
Want (more) children: No Any
Have pets: Prefer not to say Any
Occupation: Technical / Science / Engineering Any
Employment status: Full Time Any
Income: Prefer not to say Any
Home type: Other Any
Living situation: Live with friends Any
Background / Cultural Values 
Nationality: Vietnam Any
Education: Bachelors Degree Any
Languages spoken: English,Vietnamese Any
English ability: Good Any
Vietnamese ability: Fluent Any
Religion: No religion Any
Chinese sign: Rooster Any
Star sign: Cancer Any

Ít nhất phải gây được thiện cảm bên ngoài và có 1 nội tâm sâu sắc, yêu thương đối với người bạn đời. Một người có ý thức về trách nhiệm của Một người đàn ông đối với gia đình và người bạn đời của mình. Thành công trong công việc và là Một người có bản lĩnh. Chung thủy là Một yếu tố quyết định bên cạ...read more >>

Ít nhất phải gây được thiện cảm bên ngoài và có 1 nội tâm sâu sắc, yêu thương đối với người bạn đời. Một người có ý thức về trách nhiệm của Một người đàn ông đối với gia đình và người bạn đời của mình. Thành công trong công việc và là Một người có bản lĩnh. Chung thủy là Một yếu tố quyết định bên cạnh sự Thành đạt.

<< collapse

At least causing enough warm outside and have a deep inner, love for a partner. A sense of responsibility of a man for family and friends of their lives. Success and was a instructors. Infidelity is a decisive beside the successful.

Cupid Media, the Cupid Media Logo and VietnamCupid.com are registered trademarks of Ecom Holdings Pty Ltd and used with permission by Cupid Media Pty Ltd.